MTH GROUP er blandt de førende aktører i bygge- og anlægsbranchen i Norden. Koncernens virksomheder udfører projekter i Danmark og fokuserede aktiviteter i udvalgte lande, og koncernens 3.900 medarbejdere har fokus på øget produktivitet, samarbejde, projektets totaløkonomi, lønsomhed og kvalitet. MTH GROUP skaber værdi for kunder, partnere og ejere samt det omkringliggende samfund – og i 2018 forventes en omsætning på omkring 6,8 mia. kr.

Læs mere om MTH GROUPs strategi
Strategi i MTH GROUP

MTH GROUP består af virksomhederne MT Højgaard, Enemærke & Petersen, Lindpro, Scandi Byg og Ajos samt de delejede virksomheder Greenland Contractors og Seth. Koncernens aktiviteter er organiseret i områderne anlæg, byggeri og services.

Byggeri

Koncernen udvikler, opfører og renoverer bygninger til private eller offentlige formål – primært i Danmark, men også i Nordatlanten. Området står for den største del af MTH GROUPs samlede aktiviteter målt på både omsætning og antal medarbejdere.

Anlæg

Koncernens anlægsaktiviteter varetages i MT Højgaard og den delejede virksomhed Seth. Koncernen løser større og mindre anlægsprojekter med udgangspunkt i de faste kontorer i Danmark, de nordatlantiske lande, Maldiverne og Portugal.

Services

Koncernen leverer diverse services inden for bygge- og anlægsbranchen særligt via serviceforretningerne i Ajos, Enemærke & Petersen, Lindpro, Greenland Contractors og i forbindelse med projektudvikling og projektering i MT Højgaard.

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies