Fundamentet for MTH GROUPs historie blev lagt i 1918, da Sven Schultz og Knud Højgaard etablerede entreprenørvirksomheden Højgaard & Schultz. I 1919 grundlagde Axel Monberg og Ejnar Thorsen entreprenørvirksomheden Monberg & Thorsen. De to entreprenørvirksomheder samarbejdede på en række projekter i årenes løb og fusionerede i 2001, hvor MT Højgaard A/S blev stiftet.

Læs MTH GROUPs strategi
klik her

Siden 1918 har virksomhederne bag det nuværende MTH GROUP spillet en væsentlig rolle i bygge- og anlægsbranchen med afgørende bidrag til flere af tidens mest markante projekter. Koncernen har blandt andet skabt faste forbindelser over Lillebælt, Storebælt og Øresund, varetaget driften af Thulebasen i Grønland, bygget Skandinaviens største butikscenter – Fields – og bogstaveligt talt etableret fundamenter for vindmølleparker til vands langs Danmark og Englands kyster.

På baggrund af koncernens omfattende erfaring og samlede kompetencer inden for områderne byggeri, anlæg og services lancerede koncernen i 2013 visionen om at være den mest produktivitetsfremmende koncern i bygge- og anlægsbranchen.Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies