MT Højgaard skal opføre attraktive boliger i Aarhus

15. februar 2016


251 boliger og en række aktivitetshuse får central placering i levende miljø på havnefronten i Aarhus. Kilden & Mortensen har valgt MT Højgaard til opgaven, der har en værdi på over 500 mio. kr. 

Vil du vide mere?
kontakt os

Aarhus Kommune har fremlagt en udviklingsplan for området Bassin 7 på den nye havnefront i Aarhus. I planen indgår blandt andet et stort og markant byggeri, der skal indeholde 251 lejligheder og en række aktivitetshuse med Anpartsselskabet Kilden & Mortensen som bygherre. Det samlede boligareal bliver 21.500 m2, og hertil kommer store altaner på tilsammen 9.700 m2, kælder og parkering på 11.000 m2 samt aktivitetshuse og fælles områder på i alt 7.100 m2. Tilsammen omfatter byggeriet således et nytteareal på knap 50.000 m2.

MT Højgaard skal forestå opførelsen af byggeriet, som er tegnet af Bjarke Ingels Group. I planlægningen deltager desuden Gehl Architects, der medvirker i indretning af bymiljøer i hele verden, det rådgivende ingeniørfirma Moe, de lokale byudviklere Rune Kilden og Michael Mortensen.

- Kvalitetsmæssigt er der ingen tvivl om, at det her bliver et af Aarhus mest spændende boligprojekter, og vi glæder os naturligvis over, at være valgt til at opføre projektet. Vi har haft en rigtig grundig og god dialog med rådgivere og bygherre og har fundet de bedste løsninger inden for alle dele af byggeriet, så der bliver tale om et projekt, der fuldt ud lever op til den eksklusive beliggenhed, siger Torben Bloch Nielsen, divisionsdirektør i MT Højgaard.

Opførelsen påbegyndes primo maj 2016 og forventes afsluttet i 2018. Kontrakten, der indgås med Kilden & Mortensen og har en værdi på over 500 mio. kr., er betinget, og betingelserne forventes indfriet i løbet af marts måned 2016.

Når projektet realiseres, vil det bidrage positivt til koncernens omsætning og resultat.

Forventninger til den fremtidige økonomiske udvikling er ifølge deres natur forbundet med risici og usikkerhedsfaktorer, hvilket indebærer, at den faktiske udvikling kan afvige væsentligt fra forventningerne.

Læs mere om projektet på www.aarhusiaarhus.dk.

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies