Scandi Byg vinder stor rammeaftale

19. juni 2013


Aftalen indeholder opførelse af op til 400 almene boliger i bl.a. København, Albertslund og Valby for Boligforeningen 3B og KAB.

Vil du vide mere?
kontakt os

KAB har i dag offentliggjort, at Scandi Byg a/s – en dattervirksomhed i MT Højgaard-koncernen – har vundet 4. rammeaftale af AlmenBolig+, der omhandler opførelse af en pulje af almene boliger. Rammeaftalen giver option på op til 400 boliger, men vurderes at lande på ca. 320 boliger fordelt på 4-5 byggegrunde i København, Albertslund og Valby. Aftalen har på nuværende tidspunkt en værdi af ca. 320 mio. kr.

Scandi Byg har stor erfaring i både samarbejdet med bygherrerne og konkret på konceptet AlmenBolig+, hvor virksomheden netop i disse måneder overdrager de sidste af i alt 520 boliger til kunden opført under rammeaftale 1. Det var en enstemmig bedømmelseskomite, der pegede på Scandi Byg som vinder. I bedømmelsen blev der lagt stor vægt på både pris og kvalitet.

- Vi er glade for endnu en gang at blive valgt på samme type projekt og glæder os til at løfte dette meget spændende projekt. Projektets sammensætning og kompleksitet understreger endnu en gang Scandi Bygs stærke kompetencer og konkurrenceevne inden for industrialiseret, modulbaseret byggeri, siger Jesper Hoffmann, administrerende direktør i Scandi Byg.

Rammeaftalen indeholder en række konkrete byggeprojekter med op til i alt 400 boliger. Projektet indeholder fokus på byggeriernes energiside, og at bygningerne opfylder BR10´s energikrav for 2020.

Kontrakten ventes underskrevet, når fristen for indsigelser udløber medio juli. Aftalen forventes at have positiv betydning for MT Højgaard-koncernens omsætning og resultat i opførelsesperioden, der er planlagt til at begynde i efteråret 2013 og slutte i 2015, men aftalen giver ikke anledning til at ændre de tidligere offentliggjorte forventninger til den økonomiske udvikling i 2013.

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies