Torben Biilmann bliver ny adm. koncerndirektør for MT Højgaard

22. maj 2012


MT Højgaards bestyrelse har besluttet at ansætte Torben Biilmann som ny adm. koncerndirektør for MT Højgaard. Torben Biilmann kommer fra en stilling som administrerende direktør i NCC Construction Danmark. Han tiltræder stillingen den 1. november 2012.

Vil du vide mere?
kontakt os

Bestyrelsesformand Helge Israelsen siger:

 - I bestyrelsen glæder vi os over, at Torben Biilmann har sagt ja til opgaven. MT Højgaard er en stærk og kompetent virksomhed med et stort potentiale. Torben Biilmann er med stor brancheindsigt efter bestyrelsens opfattelse den helt rette til at indfri dette potentiale og til at sikre den fortsatte udvikling af MT Højgaards aktiviteter.

- Det er klart for alle, at vi står med nogle udfordringer for øjeblikket, det viser vores resultater. Vi har derfor igangsat flere initiativer for at få MT Højgaard restruktureret, så virksomheden igen bliver lønsom, herunder en stramning af vores geografiske fokus og af risikomodellen for udvælgelse af nye opgaver. Bestyrelsen lægger derfor vægt på, at Torben Biilmann fortsætter MT Højgaards indsats for at skabe en sund forretning. Et arbejde som han har haft stor erfaring med i NCC.

Torben Biilmann siger:

 - MT Højgaard er en stor og spændende virksomhed, der indtager en central position i branchen. Virksomheden er inde i en rivende udvikling og har et stort potentiale, som jeg glæder mig til at være med til at realisere. Samtidig er jeg meget tiltrukket af den opgave, der ligger i, at MT Højgaard er en virksomhed, som mange har store forventninger til.

Bestyrelsesmedlem Jørgen Nicolajsen blev pr. 14. marts 2012 konstitueret som adm. koncerndirektør for MT Højgaard og fortsætter som sådan, indtil Torben Biilmann tiltræder den 1. november 2012.

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies